Ivan Perinčić: “Carter će biti u sastavu večeras, no nakon zagrijavanja ćemo znati hoće li moći igrati”

Zadar će u dva dana spojiti utakmice ABA i Premijer lige, ugostit će FMP te Alkar.

Zadar danas i sutra očekuju duple obaveze u natjecanjima u kojima nastupaju. Prvo će danas na parket u sklopu 21.kola ABA lige, gdje im u goste stiže ekipa FMP-a, direktni konkurent u borbi za izbjegavanje pretposljednje pozicije koja vodi u dodatno doigravanje. Srbi su na tablici taman jedno mjesto ispred Zadra, doduše sa utakmicom više, no eventualnom pobjedom večeras, Zadar bi ih preskočio na tablici jer bi to bila njihova druga pobjeda nad ekipom iz Beograda.

Ono što je posljednjih dana bilo vrlo upitno i najvažnije za Zadar je zdravstveno stanje Justina Cartera, jednog od najbitnijih igrača Perinčićeve momčadi. Kontaktirali smo jutros trenera Ivana Perinčića, koji nam je kratko prenio vijesti.

“Justin će biti u sastavu večeras, pokušat će se zagrijati pa ćemo zajednički odlučiti može li nastupiti ili ne. Jučer je trenirao malo, no bol je i dalje prisutna kod njega.”

U subotu će Zadar u sklopu 24.kola Premijer lige ugostiti ekipu Alkara, gdje se očekuje sigurna pobjeda. Zadrani su u prva dva kruga ove sezone slavili u oba susreta.

Foto: KK Zadar

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype