KOD

Kakva pljuska!

Španjolska nas je demolirala na našem otvaraju Lige nacija i lupila nam nevjerojatan šamar otrežnjenja.

Otvaranje utakmice i prvih 15-ak minuta čak i nisu izgledali loše, imali smo dvije odlične prilike preko Santinija i Perišića, no oni su bili neprecizni i onda je krenula katastrofa. Raspali smo se kao Lego kockice, od te 24.minute postojala je samo jedna momčad na tereu, Španjolska. Nakon tog prvo gola Saula, mi kao da smo zaključili utakmicu. Toliko nezainteresiranosti, nemoći, neznanja, malo trke, malo dodavanja, jedna velika nula. I sramota. Viceprvaci poniženi do kraja, što se realno malo tko nadao.

Španjolci su trpali kao na traci, gotovo svatko tko je uputio udarac prema golu, lopta je ili završavala iza Kalinića ili je bila milimetrima od gola. Zlatko Dalić nemoćno je promatrao sve to u svom trenerskom prostoru i vjerojatno ni sam nije vjerovao što se događa njegovoj ekipi. Gotovo niti jedan naš igrač nije bio ni preslika onog što su pružali u Rusiji, što se u jednu ruku i može shvatiti, ali ono ružno je da su ostavili dojam nezainteresiranosti, to je ono što najviše boli, to si nisu smjeli dozvoliti.

Očitali su nam lekciju iz nogometa, Luis Enrique potpuno je nadmudrio Dalića i zadao mu gomilu problema i glavobolje. I pored tih šest golova, ono što još boli, je da smo mogli primit još nekoliko, no i ovako je ovo najteži poraz u povijesti naše reprezentacije i velika opomena.

Ono što je sigurno, Zlatko Dalić će izvući pouke iz ovoga. Siguran sam.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype

POSLJEDNJE VIJESTI

INTERVJUI

KOLUMNE