KOD

Kome ide bronca, Belgiji ili Engleskoj?

Svjetsko prvenstvo došlo je do predzadnjeg dana, točnije do utakmice za treće mjesto u kojoj se sastaju Belgija i Engleska. Ove su dvije reprezentacije bile smještene u istu skupinu, a u prvom susretu slavila je Belgija minimalno 1:0.

 

Mnogi su ove dvije reprezentacije pred utakmice poufinala vidjeli u finalu, no pitalo se nešto i Francusku i Hrvatsku. Belgija je po nekima nakon eliminacije bila prvi kandidat za prvo mjesto, no Francska je u ključnoj utakmici bila bolja, unatoč neki prilikama Belgije. Engleska je u polufinalu sama sebe već vidjela u finalu, govorilo se da Hrvatska nema šanse i to im se osvetilo. Iako su poveli već na početku utakmice i držali svoj ritam cijelo prvo poluvrijeme, defanzivna igra u drugom poluvremenu odbila im se od glavu i Hrvatska je prvo izjednačila, a onda i povela pet minuta prije kraja i to vodstvo iskusno sačuvala do kraja i poslala Englesku u borbu za treće mjesto.

Mi smo mišljenja da će danas Belgija opet doći do pobjede i bronce, prije svega zbog psihološke prednosti. Engleska se još dugo neće oporaviti od šoka koji im je priuštila Hrvatska i zato danas tipujemo na Belgiju.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype