sportski sportski sportski sportski

KOD

Nova rasprodaja u Hajduku

21-godišnji Toma Bašić kako stvari stoje je pred potpisom za Bordeaux, koji je čak poslao i privatan zrakoplov po njega u Zadar.

 

Hajduku će pripasti odšteta od 3,5 milijuna eura, ali ostaje upitno je li u ovim “šampionskim” najavama na početku sezone ovo bilo planiralo. Naravno da nije, ponuda je iznenadila, ali nakon što se Hajduk olako riješio Josipa Radoševića za samo milijun, ostaje pitanje je li trebalo žuriti sa prodajom Bašića, koji je bio potencijal Hajduka i na kome se trebala graditi budućnost kluba sa Poljuda. Pogotovo pred važne ispite u Europi, pustiti ovakvog igrača nije uobičajeno, no zov milijuna očito je nekome pomutio pamet pa se odlučio na ovakav potez. Šteta!

Bašić je pristupio Hajduku u ljeto 2015. godine iz Zagreba kada je imao 17 godina, za nula kuna, tako da je zarada odlična, ali vrijeme transfera potpuno promašeno. Za Hajduk je odigrao 75 utakmica i postigao 11 pogodaka. Primanja koja se spominju se vrte oko 300.000 eura godišnje, što je nemjerljivo s onim što je imao u Hajduku, iznos je deset puta veći.

 

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype