KOD

Tottenham-Barca, Napoli-Liverpool

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Danas se igraju ostale četiri skupine Lige prvaka, a očekuju nas derbiji Tottenham-Barcelona i Napoli-Liverpool.

Skupina A donosi susret Atletico Madrida i Club Bruggea, u kojem sudjeluju Nikola Kalinić, Karlo Letica, Matej Mitrović i trener Ivan Leko. Drugi susret te skupine je Borussia Dortmund-Monaco.

U skupini B danas igraju ozljedama prorijeđeni Tottenham i Barcelona, u različitim raspoloženjima, pošto su Englezi prvo kolo poraženi i ukoliko danas ostanu bez bodova bit će u teškoj situaciji. U drugom susretu sastaju se PSV i Inter, a u sastavima bi trebali biti Ivan Perišić i Marcelo Brozović.

Skupina C danas donosi susret PSG-Crvena zvezda. Parižani su poraženi prvo kolo u Liverpoolu i danas im nasušno treba pobjeda, dok će Zvezda osokoljena bodom protiv Napolija pokušati pružiti što jači otpor. U drugoj utakmici ove skupine igraju Napoli i Liverpool, gdje se može očekivati golijada s obzirom na napadački nogomet koji igraju ove dvije ekipe.

Lokomotiv iz Moskve i Schalke će otvoriti današnji dan utakmicom skupine D, bodovi trebaju i jednima i drugima. U drugom susretu Porto na svom terenu dočekuje Galatasaray.

 

 

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype

POSLJEDNJE VIJESTI

INTERVJUI

KOLUMNE