Amerikanci, njih već četvorica, su napustili Hrvatsku

Situacija oko Korona virusa i neizvjesnost oko nastavka Premijer lige, donijeli su neke promjene u klubovima.

Uslijed neizvjesnosti oko nastavka Premijer lige, neki su naši klubovi posegnuli za nekim promjenama, onim igračkim. S obzirom na situaciju u cijelom svijetu te da su Amerikanci u redovima naših klubova iz Premijer lige, možda i odsječeni od svoje zemlje, kada se uzme u obzir da su neke avionske linije iz Europe prema SAD-u otkazane. Iz tog razloga, četvorica Amerikanaca su već napustila Hrvatsku i posegnuli za letovima kojih još ima i uputili se svojim kućama i obiteljima.

Prvi je Hrvatsku napustio Zadrov Byron Allen, koji je raskinuo suradnju sa klubom sa Višnjika i vratio se u Ameriku. Jučer je iz obiteljskih razloga (prinova) Split napustio Jamel Morris, za kojeg je Split ostavio opciju novog ugovora ukoliko se situacija popravi.

Prema posljednjim informacijama Škrljevo su napustili Akim Robertson i Mark Dorris. Robertson u petak kreće prema Grenadi i klub je dogovorio sa njim suradnju i za slijedeću sezonu, dok je Dorris danas na putu za SAD, no suradnja sa njim je ostavljena otvorena, s obzirom da on ove godine puni 35 godina i njegov nastavak karijere je upitan.

Izvori: KK Split, KK Zadar, KK Adria Oil Škrljevo

Foto: KK Split

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype