Danas novi okršaj Cibone i Splita, Karakaš priprema zamke kolegi Jovanoviću, koji očekuje bolju igru svoje ekipe

Cibona i Splti danas će odmjeriti snage u Premijer ligi.

Posljednja utakmica 22.kola Premijer lige igra se u Draženovom domu, gdje Cibona dočekuje Split, dva dana nakon abaligaškog susreta ove dvije ekipe. Podsjetnika radi, Split je uzeo dva boda u utakmici sa puno oscilacija obje ekipe, a na kraju su Žuti iskoristili nekoliko grešaka Ciboninih igrača u završnici utakmice, nadoknadili -6 i zasluženo uzeli pobjedu.

Cibona je na tom susretu ostala bez Reynodlsa, koji je izgubljen do kraja sezone pa će Jovanović morati na iskusne bekove Splita sa Radovčićem i Gnjidićem.

Splićani su trenutno na tablici jednu pobjedu iza Cibone, a eventualnim današnjim slavljem izjednačili bi se sa Cibonom na diobi trećeg mjesta. Obje ekipe nakon ovog susreta još imaju za odraditi zaostale utakmice, Cibona protiv Alkara u četvrtak, a Split protiv Vrijedosnica, također u četvrtak.

Utakmicu su najavili iz oba tabora treneri Vladimir Jovanović te Mile Karakaš.

Druga utakmica s istim protivnikom. Nadam se da ćemo pokazati reakciju nakon poraza i svakako očekujem bolju igru svog tima.“-kaže trener Cibone, Vladimir Jovanović.

“Pogledao sam utakmicu u kojoj smo pobijedili Cibonu, prvi dojam je bio ispravan, nismo odigrali najljepšu utakmicu, ali najbitnije je bilo pobijediti što smo i napravili. Neke stvari ćemo pokušati popraviti već za ovaj dvoboj domaćeg prvenstva. U toj utakmici očekujem da ćemo imati istu energiju kao u ovoj prvoj utakmici s Cibonom, to je ono čemu kao trener težim. Definitivno je bitno da uvijek budemo na visokom energetskom nivou. Nastojat ćemo ubaciti neke nove stvari ubaciti kao iznenađenje za Cibonu, ali o tom potom, to će se vidjeti na samoj utakmici.”-najavio je utakmicu trener Splita, Mile Karakaš.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype