Dinamo prikucao Škrljevo za dno tablice, koje je prokockalo +18 sa poluvremena

Košarkaši Dinama sjajnom su trećom četvrtinom preokrenuli tijek utakmice protiv Škrljeva.

Škrljevo je nakon prvog poluvremena imalo +18 i lijepu priliku za doći do prve pobjede, no trebalo je izdržati cijelo drugo poluvrijeme u istom ritmu. Iako su bili lišeni usluga Obukwelea, jako dobro su izgledali u tih prvih dvadeset minuta. Dinamo je izgledao prilično zbunjeno i loše u tih prvih dvadeset minuta, no onda je iz svlačionice u drugo poluvrijeme na teren izašla jedna sasvim druga momčad. Velika vjerojatnost je i da su se gosti, osokoljeni velikom prednošću, nesvjesno i opustili i kazna je brzo stigla.

Dinamo je ekspresno dobio treću dionicu 27:10 i potpuno se vratio u utakmicu te najavio neizvjesnih posljednjih deset minuta. Gosti su imali posljednje vodstvo 58:59, na početku posljednje četvrtine, a onda je Dinamo poveo i svoje vodstvo sačuvao do kraja utakmice. Gosti se iz tog šoka nisu uspjeli vratiti, Dinamo je sredinom četvrtine imao i najviših 69:59, a konačni je rezultat bio 75:68.

Dinamo je tako upisao treću pobjedu u pet utakmica, dok su gosti i dalje bez pobjede nakon pet odigranih kola, sami na začelju tablice.

Tomislav Cvitković i Hrvoje Garafolić su ubacili svaki po 16 poena, najviše kod pobjednika, dok je kod gostiju 19 poena ubacio Martin Jelić.

https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/HKS/2137249/bs.html

Foto: Luka Batelić / KK Dinamo

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype