VIDEO: Leonard i društvo iskoristili ponuđeno i poveli 2:1

Aktualni prvaci su ovu utakmicu igrali bez Duranta i Thompsona pa Steph Curry nije bio dovoljan za super raspoloženi Toronto.

 

NBA FINALE, 3.utakmica:

Golden State-Toronto 109:123(29:36,23:24,31:36,26:27)

(Curry 47, Green 17/ Leonard 30, Lowry 23)

 

Raptorsi su iskoristili ponuđeno, s obzirom da je domaćin bio bez svoje dvije zvijezde, Duranta i Thompsona, koji se nisu oporavili od ozljeda. Toronto je u svojim redovima imao šestoricu raspoloženih igrača, koji su išli u dvoznamenkasti broj poena, a posebno su bili raspoloženi u šutu za tri poena. Danny Green je trice šutirao 6/10, a Kyle Lowry 5/9. Toronto je dobio sve četiri četvrtine, što dovoljno pokazuje dominaciju u ovoj utakmici. Kada svemu tome prirodate ponovno odličnog Kawhi Leonarda i njegovih 30 poena, Toronto ovo nije mogao izgubiti.

Odlično su se pripremili Raptorsi za ovu utakmicu, znali su da su izostancima Duranta i Thompsona njihove šanse jako dobre. Već u prvih deset minuta su pokazali svoje namjere, ubacili čak 36 poena i vidjelo se da je njihova igra puno bolja nego drugo poluvrijeme druge utakmice te su sada u velikoj prednosti. Ukoliko se jedan od dvojice ozlijeđenih kod prvaka ne vrati, loše im se piše. Pogotovo sa ovako raspoloženim Raptorsima…

Steph Curry je kod domaćina ubacio čak 47 poena, no bio je sam. Samo je Green bio na pristojnijem učinku od 17 poena, ostatak za zaborav. Kod Toronta, Leonard prvo ime s 30 poena, Lowry je zabio 23, Siakam i Green po 18.

 

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype