sportski sportski sportski sportski

KOD

AAC: Slovenska serija 20:0 u posljednjoj četvrtini odvela Škrljevo u poraz

Nakon pobjede u prvom kolu Alpe Adria Cupa, košarkaški Škrljeva su danas upisali prvi poraz u tom natjecanju.

Josip Barnjak i Toni Jelenković, dvije udarne snage Škrljeva, su preskočili ovu utakmicu i to se odmah osjetilo i u igri, ali na kraju i na rezultatu.

Nakon vrlo dobrog prvog poluvremena u kojem su “Zeleni” imali vodstvo 44:39, u drugom poluvremenu se dogodio neobjašnjiv pad, kojem su kumovale i izgubljene lopte, kojih je danas bilo sve ukupno čak 22, puno previše. Gosti su sve to iskoristili, do kraja treće četvrtine stigli do izjednačenja 57:57, što im je bio dobar vjetar u leđa, za posljednju četvrtinu.

Ipak, početak posljednje četvrtine nije nagovještavao da će se dogoditi potpuni preokret, s obzirom da je Škrljevo nakon nepune tri minute imalo +10 (69:59), no onda se dogodio nevjerojatan pad u kojem naša momčad nije ubacila poena gotovo 6 minuta, a gosti su napravili seriju čak 20:0. U posljednje dvije minute ušlo se sa vodstvom gostiju 69:79 i pitanje pobjednika bilo je riješeno.

Utakmica je završila rezultatom 73:84 sa ekipu Nutrisport Ilirije.

Mario Rajčić je ubacio najviše poena za Škrljevo, 21, dok je Paolo Marinelli bio drugi strijelac sa 19 poena, ali i čak 7 izgubljenih lopti.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype