Adria Basketball Youth tournament ima još nekoliko slobodnih mjesta za prijavu

ADRIA BASKETBALL YOUTH TOURNAMENT je međunarodni košarkaški turnir koji se održava u Poreču za vrijeme Uskršnjih praznika (29.03. – 01.04.2024).

Više od 2 mjeseca do 3. izdanja turnira skoro svi kapaciteti su popunjeni. Zbog interesa većeg od očekivanja rezervirani su dodatni kapaciteti u odmaralištu Zelena Laguna te dodatna dvorana u Poreču.


Posebno veseli povratak ekipa koje tradicionalno sudjeluju na turniru poput Crvene Zvezde, Cedevite Junior, Ljubljane, Ajdaš Lenart i drugih. Također, organizatori su iznimno zadovoljni sa velikim interesom u ženskom dijelu turnira gdje su svoj dolazak potvrdile ekipe iz Češke, Slovačke, Srbije, Slovenije, Sjeverne Makedonije a u narednim danima se očekuju i registracije ekipa iz Španjolske i Francuske.

Format turnira je prilagođen snazi pojedinih ekipa budući da ekipe mogu birati da li se žele natjecati u ELITNOM dijelu turnira ili u COMPETITION dijelu turnira.


U određenim godištima se pune zadnja mjesta te pozivamo ekipe koji bi voljele sudjelovati da se jave organizatorima i osiguraju svoje mjesto. Sve ekipe su smještene unutar odmarališta Zelena Laguna što pruža mogućnost za zabavu unutar odmarališta u internacionalnoj atmosferi te u samom gradu Poreču koji se nalazi na nekoliko kilometara od odmarališta.

Registracije su otvorene za ženske ekipe U13/U15/U17 te muške ekipe U13/U15/U17/U19.


Sve detalje možete saznati putem web stranice turnira www.adriabasketball.com a možete zatražiti i
dodatne informacije i brošuru putem maila info@adriabasketball.com.


Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype