sportski sportski sportski sportski

KOD

Alkar sredio Analitičare

U drugom kolu HT Premijer lige susreli su se Alkar i Hermes Analitica.

HT Premijer Liga, 2. kolo

KK Alkar- KK Hermes Analitica 96:82 (49:43)

 

Momčadi Alkara ovo je druga utakmica odigrana na domaćem terenu. U prvoj su slavili zvukom sirene. Što je druga utakmica donijela slijedi u nastavku članka.

Dino Šipić i Hrvoje Vučić otvaraju večerašnju utakmicu. Pridružuje im se i Josh Brown i četiri minute prije kraja prve četvrtine Alkar ima prednost od 13 poena.  Budi se Jakov Vladović i ne dopušta domaćinima tako laganu utakmicu. Četvrtina završava rezultatom 22:18. Sedam minuta prije predaha domaćini opet imaju plus deset, zatim čak i plus 12, ali uz par uzastopnih pogrešaka gosti se približavaju pa se na odmor ide rezultatom 49:43.

Momčad Srđana Helbicha ubacuje u brzinu više. Popraćeni sjajnom podrškom s tribina od strane Maligana i svih ostalih ljubitelja sinjske košarke odlaze na prednost od 11 poena. Koš Dina Šipića navodi trenera Zvonimira Mravaka da sazove minutu odmora. Ova četvrtina dokaz je da je Josh Brown puni pogodak za sinjsku momčad. Uz Dina Šipića, koji je apsolutno dominirao ovom četvrtinom, momčad je pokazala da igra jako ozbiljnu košarku. Dobre i pametno odigrane akcije, pokretljivost u obrani i timski duh dovode do rezultata 82:62.

Alkar postaje nezaustavljiv. Tribine se tresu kao da je kraj utakmice. Slavi se i pjeva. Semafor pokazuje konačan rezultat 96:82.

U domaćim redovima najbolji su bili Hrvoje Vučić s ubačena 23 poena i Josh Brown s 21 poenom. Redove gostiju krasili su Jakov Vladović s 25 i Roko Rogić s 15

 

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype