sportski sportski sportski sportski

KOD

Barnjak i Jelenković i dalje vjerni Škrljevu

Josip Barnjak i Toni Jelenković će i slijedeće sezone igrati za Škrljevo.

Damir Rajković polako slaže kockice u svom Škrljevu za slijedeću sezonu, a Josip Barnjak i Toni Jelenković su prvi produžili suradnju pa će tako ovaj dvojac igrača na vanjskim pozicijama biti dio “zelenih” i u slijedećoj sezoni.


Zadovoljan sam završenim pregovorima sa mojim klubom i potpisom novog ugovora. Spremam se individualno i željno očekujem početak priprema polovicom kolovoza. Očekuje nas nastup u HT Premijer ligi i jednoj od regionalnih liga. Smatram da će iskorak u neku od regionalnih liga očvrsnuti ekipu i da će Škrljevo, kao i Gorica prošle godine, nastupom u jačoj ligi biti jača i lakše odigravati utakmice sa slabijim ekipama u HT Premijer ligi. Očekujem da će uprava složiti dobru ekipu, te da ista može napraviti korak više u domaćem prvenstvu.”-naglasio je Barnjak.


Slično kazuje i Toni Jelenković, kojem je drago da će i ove sezone igrati sa Barnjakom u ekipi.

Prošle sezone, nakon povratka sa Islanda, preporodio sam se u Škrljevu. Igranje sa Barnijem u paru bilo mi je super. Pred nama je nova sezona i nastup u dva natjecanja. Biti će to test da vidimo što ekipa može, kada igra u dva sustava.”-naglasio je Jelenković.


Izvor: KK Adria Oil Škrljevo

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype