sportski sportski sportski sportski

KOD

Belišće će dobiti novo prekrasno košarkaško igralište

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Radovi su već počeli, a otvorenje terena trebalo bi biti početkom srpnja.

Počinje jedna lijepa priča u Belišću…

Grad Belišće je glavni investitor u kompletno novo košarkaško igralište, koje polako niče na starom, dotrajalom terenu, koji se nalazi između teniskog i rukometnog terena.

Teren, star oko možda i 50ak godina, je već nekoliko puta saniran i popravljan, dok su koševi i table nekoliko puta mijenjani, no sada je odlučeno da se ide u potpuno novo redizajniranje.

Betonska kontstrukcija koša ostaje, uz tekuće saniranje, a na njih će se montirati nove table i novi obruči, dok na pod ide nova poliretanska podloga, ukupne debljine 20 mm. Kako bi se teren očuvao, plan je da se ogradi žičanom ogradom, a razgovara se i o promjeni reflektora koji su u blizini terena, kako bi teren bio u funkciji i u večernjim terminima, pogotovo u ljetnom razdoblju.

Košarkaški klub Belišće se također aktivno uključio u pomoć oko radova ovog prekrasnog terena, a njegove će selekcije gotovo sigurno svoje treninge odvijati upravo tamo. Iz kluba javljaju da bi se slijedeći streetball turniri trebali odvijati na toj lokaciji…

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype