sportski sportski sportski sportski

KOD

Belišće dobilo dozvolu za treninge, krenule pripreme za Kup sa Hermesom

Nakon 46 dana bez treninga, igrači Belišća vratili su se u trenažni proces.

Još tamo 25.11. prošle godine, igrači Belišća odradili su posljednji trening pred utakmicu osmine finala Kupa Krešimira Ćosića, koja se trebala odigrati dan kasnije protiv Hermes Analitice. No, umješao se Koronavirus na sami dan ujutro u redove Belišća i utakmica je odgođena.

No, vrlo brzo, sva natjecanja osim Premijer, Prve lige i juniorske lige su privremeno zaustavljena, treninzi su obustavljeni i Belišće je ostalo bez mogućnosti odrađivanja treninga, samim time i odigravanja ove utakmice.

Ipak, prošlog tjedna iz kluba su zatražili od HKS dopis kojim se traži da se zbog važnosti utakmice, koja spada u najviši stupanj natjecanja, od lokalnog stožera zatraži dozvola kako bi Belišće dobilo mogućnost ponovnog ulaska u dvoranu. Isti je iz Saveza stigao vrlo brzo, lokalni stožer je dao zeleno svjetlo za ulazak u dvoranu, pod strogim epidemiološkim mjerama i igrači Maria Koprivnjaka upravo su jučer krenuli ponovno sa treninzima.

Ono što je sigurno, da će trebati vremena dok ekipa uđe u “štos” i vrati se koliko toliko u formu, a u narednim danima će se odrediti i termin odigravanja utakmice.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype