sportski sportski sportski sportski

KOD

Belišće uzelo titulu na Istoku

Košarkaši Belišća potvrdili su ono o čemu smo pričali prije desetak dana, a to je naslov najboljeg na Istoku.

 

U zadnjem kolu na svom su terenu bili bolji uvjerljivo od Košarkaške Akademije Osijek rezultatom 100:68. Bez velikih stresova i komplikacija su odradili susret protiv posljednje plasirane ekipe, koja po prikazanoj igri u Belišću to apsolutno ne zaslužuje. Nekoliko je kvalitetnih i  potencijalno dobrih igrača u momčadi, koju vode Goran Kramarić i Zvonimir Tucaković. Prije svih Franco Filipović, čija karijera polako, ali sigurno ide prema naprijed, a u kolektivu u kojem je trenutno i sa trenerima koji s njim rade, sigurno je da će pružati još bolje igre.

Belišćani su tako u trokutu Borovo-Županja-Belišće imali najbolji međusobni omjer i koš razliku, što dugo nije bio slučaj na Istoku.

Ono što im sada predstoji je mjesec i pol dana treniranja i priprema za kvalifikacijski turnir, koji se održava od 01.-05.05. te čekanje na odluku HKS-a o mjestu odigravanja turnira.

Upravni odbor ovog kluba jučer je donio odluku o tome da se podnese kandidatura za organizaciju tog turnira u Belišću. U to vrijeme grad Belišće slavi svoj Dan grada, a već je poznato da klub povodom toga organizira turnir za dječake, a ove godine to će biti 25. po redu, što bi bila jedna prava košarkaška priča i petodnevni praznik košarke u Belišću.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype