sportski sportski sportski sportski

KOD

Bijeli dim iz HKS-a

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Hrvatski košarkaški savez na svojoj je 31. sjednici donio neke nove odluke, koje su prije svega vezane za izborničke pozicije.

 

Nakon što je sad već bivši izbornik Dražen Anzulović odradio najlošije kvalifikacije do sada, krenule su priče oko njegove smjene i treba li on uopće ostati na tom mjestu. On je nakon kvalifikacija osjetio potrebu da kaže da ne vidi razloga za smjenu te da “nema nikih problema”, no očito vrh saveza nije to prihvatio pa su krenuli u potragu za novim izbornikom.

Prije nekoliko tjedana u javnost je izašla informacija da bi to mogao biti sportski direktor Cedevite, Veljko Mršić, no sve je ostalo na špekulacijama i nagađanjima, čekao se možda Uskrs pa da zec donese poklon gnijezdo. Zec je stigao, ostavio poklon i otišao.

Taj poklon je na kraju ipak Veljko Mršić. Da li je poklon ili ne, ostaje nam za vidjeti, nećemo unaprijed okretati ni ražanj za tog zeca niti osuđivati. Dajmo čovjeku priliku, novci se ionako broje nakon svatova. Veljko je novi izbornik naše seniorske reprezentacije i povest će nas u kvalifikacije za EP, koje kreću krajem ove godine.

Osim seniorske reprezentacije, sjednica je bila rezervirana i za ostale muške reprezentacije pa su tako donesene slijedeće odluke:

  • Muška seniorska reprezentacija za Univerzijadu-trener Vladimir Anzulović
  • Muška reprezentacija do 20 godina – trener Damir Rajković
  • Muška reprezentacija do 18 godina – trener Milan Karakaš
  • Muška reprezentacija do 16 godina – trener Mladen Erjavec

 

SRETNO SVIM IZBORNICIMA!

 

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype