sportski sportski sportski sportski

KOD

Bojan i Jazzeri sredili Lakerse sa 22 trice, Luka Šamanić u petorci Spursa

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Utah nastavlja sa odličnom serijom pobjeda, noćas su stradali aktualni prvaci.

Utah je noćas Lakersima ubacila 22 trice, prije par dana ubacili su Hornetsima 28 pa je to čak 50 trica ukupno u dvije posljednje utakmice. Lakersi noćas nisu imali šanse protiv opet raspoloženih Jazzera pa su upisali tako četvrti poraz u nizu. Konačnih 114:89 su pravi odraz snaga na terenu, s obzirom na loše obrambene reakcije Lakersa tijekom cijelog susreta, pogotovo u prvom dijelu kada je Utah napravila ključnu prednost. Naš Bojan je za 26 minuta ubacio 15 poena (5/8 trice), uhvatio 2 skoka, podijelio 2 asista i imao 2 osvojene lopte.

Luka Šamanić je dočekao pravu priliku u dresu Spursa ove sezone. Nakon odličnih partija u razvojnoj ligi u posljednjih nekoliko utakmica, Gregg Popovich ga je noćas počastio prvom petorkom protiv Oklahome. Spursi su na kraju upisali poraz 102:99, a Šamanić je za nešto manje od 19 minuta u igri upisao 4 poena i imao 4 skoka.

Dario Šarić i njegovi Sunsi su poraženi od Hornetsa 124:121, a Dario je na terenu proveo 15 minuta, što je iskoristio za 6 poena, 4 skoka, 2 asista i 3 osvojene lopte.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype