sportski sportski sportski sportski

KOD

Braća Ivišić će svoju budućnost graditi u Budućnosti

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Izgleda da je odlazak talentirane braće Ivišić iz Šibenke sve izgledniji.

Zvonimir i Tomislav Ivišić, talentirana braća iz Šibenika, bi prema dostupnim informacijama, trebali napustiti Baldekin i zaputiti se prema Crnoj Gori, točnije prema drugoj momčadi Budućnosti, KK Podgorici. Upravo će Podgorica od ove sezone igrati ABA2 ligu, a prije nekoliko dana je predstavila nekoliko mladih i talentiranih košarkaša, koji su pristupilo tom klubu.

Hoće li njihovim stopama i Ivišići, ostaje za vidjeti. Informacije koje smo dobili, govore da je njihovo odlazak vrlo izgledan i blizu realizacije i da se radi o odšteti koja će zadovoljiti njihovu obitelj, a pogotovo Šibenku, što je za klub najbitnije trenutno.

Šibenka je već nekoliko puta odbila ponude za ova dva igrača, navodno je prošle godine Zadar bio zainteresiran za njihove usluge, no do dogovora nije došlo. Ipak, izgleda da je otužna financijska situacija sada dovela do toga da će sve strane ovog posla biti zadovoljne.

A priču o tome kako nam talentirani igrače odlaze iz Hrvatske smo ispričali i čuli više tisuća puta. Zvone i Tomo će tako biti dio još jedne tužne, ali realne priče kada je naša košarka u pitanju…

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype