Brokeri izbacili Alkar iz Kupa i prvi put u povijesti se plasirali na Final Eight

Povijesni uspjeh za momčad iz Osijeka.

Vrijednosnice su večeras pobijedile Alkar u osmini Kupa Krešimir Ćosić. U prvoj četvrtini su povele s 9 poena (25:16), a u drugoj su prednost povećale na +12 (38:26) što je bilo i najveće vodstvo u susretu. Do kraja prvog poluvremena Alkar je smanjio zaostatak na 46:42.

Drugo poluvrijeme proteklo je u istom ritmu, gosti su se nekoliko puta uspjeli približiti domaćinu, no ipak bezuspješno. Brokeri su vodili cijelu utakmicu, kontrolirali su i napad i obranu te zasluženo pobijedili. Vrijednosnice Osijek su se ovom pobjedom prvi put plasirale na Final Eight Kupa Krešimir Ćosić.

Trener Vrijednosnica, Domagoj Kujundžić“Nismo imali imperativ pobjede, mi smo išli opušteno u utakmicu, nadali smo se pobjedi i mislim da smo ju zaslužili. Prvi put u povijesti kluba smo se plasirali na final eight i čestitam momcima na tome.”

Kapetan Alkara, Hrvoje Vučić“Nisam zadovoljan, utakmica je možda za gledatelje bila zanimljiva, ali za nas je bila stresna i na kraju smo izgubili. Ovim putem čestitam domaćinu na fer borbi i pobjedi, želim im sreću u nastavku.”

Tekst/Foto: KK Vrijednosnice Osijek

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype