Brokeri osvojili domaći turnir, Pečuhu 3.mjesto

Vrijednosnice su za vikend bile domaćin međunarodnog turnira.

Vikend iza nas, točnije 15. i 16. rujna se u dvorani Gradski vrt u Osijeku odigravao međunarodni košarkaški turnir Holding Vrijednosnice Osijek 2023. U prvom polufinalu Vrijednosnice Osijek pobijedile su PVSK-Veolia Pecs (Mađarska) rezultatom 79:58, dok je u drugom OKK Sloboda Tuzla (Bosna i Hercegovina) bila bolja od BBC Nord Dragonz Eisenstadt (Austrija) te pobijedila rezultatom 81:79.

U utakmici za treće mjesto PVSK-Veolia Pecs je pobijedio Nord Dragonz Eisenstadt rezultatom 76:84, a u finalnoj utakmici Vrijednosnice su slavile sa 86:80 protiv Slobode Tuzle.

Ekipa trenera Domagoja Kujundžića zasluženo je osvojila prvo mjesto na turniru Holding Vrijednosnice Osijek, igrali su čvrstu obranu, agresivno na oba kraja terena sa velikom rotacijom igrača te velikom energijom. Svim ekipama ovaj turnir je odlično poslužio kao priprema pred početak natjecanja te su sve ekipe pokazale zavidnu kvalitetu igre. Ekipa Nord Dragonza je imala peh jer je igrala sa skraćenom rotacijom polufinale zbog toga što im je jedno vozilo na putu ka Osijeku imalo prometnu nezgodu, na sreću bez ozlijeđenih.

Zahvaljujemo se svim sudionicima, navijačima i sponzoru ovog međunarodnog turnira.

Izvor: KK Vrijednosnice Osijek

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype