sportski sportski sportski sportski

KOD

Cedevita junior dovela dva najbolja igrača iz Prve lige

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Cedevita junior će okupiti vrlo jaku momčad za slijedeću sezonu.

Marko Trninić će 17.08. okupiti Cedevitu junior na prvom treningu za slijedeću sezonu. Prema informacijama sa njihove stranice, očito su ambicije osvajanje prvog mjesta i plasman u Premijer ligu, s obzirom na pojačanja koja su stavila potpis na ugovor sa mladim Vitaminima.

Prošlogodišnji MVP Prve lige, Petar Dubelj, 23-godišnji bivši igrač Dubrovnika posljednjih nekoliko sezona i jedan od najbolji igrača na prvoligaškim terenima je novo ime u Cedeviti. Osim njega, u Zagreb stiže i najbolji centar sa prvoligaških terena, Stipe Krstanović iz Jazina. Treće pojačanje u Cedeviti je 200 cm visoki Leon Tomić, 24-godišnji krilni igrač, koji je posljednjih sezona igrao talijansku seriju C, nakon godine provedene na sveučilištu i SAD-u i sezone u Gorici.

Od prošlogodišnjih igrača tu će i dalje biti Matej Bošnjak i Aleksa Gatarić, koji će prvu ligu igrati kao posuđeni igrači starijeg brata Cedevite Olimpije. Također, David Ušić i Emir Šabić imaju još jednu godinu ugovora i oni ostaju u momčadi, a tu će biti još i Petar Ogrizović i Renato Serdarušić.

Iz juniorskog pogona seniorima će se priključiti 18-godišnji Vito Kučić, 190 cm visoki branič, a pripremama će se odazvati još nekoliko igrača koji će kroz probu pokušati izboriti ugovor sa Cedevitom junior.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype