sportski sportski sportski sportski

KOD

Cedeviti prva pobjeda u Eurocupu

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Cedevita i Alba su odigrali jednu izuzetno čudnu utakmicu, ne previše gledljivu, sa puno grešaka i s jedne i druge strane, u kojoj je na kraju slavila Cedevita ipak.

Cedevita-Alba Berlin 75:73 (22:21,16:15,18:14,19:23)

(Benite 17, Cobbs 15/Giedraitis 14, Siva 11, Hermannsson 11)

U negledljivoj utakmici, igrači Sita Alonsa, ipak su slavili na kraju. Neizvjesna je bila utakmica od samog početka, a pogledom na izgubljene lopte sve je jasno o kakvoj se utakmici radilo. Cedevitinih 14, Albinih 21. Za jednu utakmicu drugog ranga europske košarke, previše. Neke greške koje su pravili igrači Cedevite su nevjerojatne, loši šutevi, previše individualne igre, nerezonskih šuteva i teških promašaja. Jednostavno ovo što trenutno igra ekipa Sita Alonsa je jako loše i ukoliko se ne dogodi nekakva šok terapija ili pomak, teško će Cedevita do svojih ciljeva, a oni su osvajanje ABA lige, te drugi krug i što bolji plasman u ovom natjecanju. Jako, jako teško.

Na kraju su vitamini tek u zadnjim minutama osigurali pobjedu, a do nje ih je predvodio Benite sa 17 poena i Cobbs sa 15, dok su kod gostiju Giedraitis postigao 14, a Siva i Hermannsson po11.

 

 

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype