sportski sportski sportski sportski

KOD

Christian Bradford službeno u Vrijednosnicama, stiže i Veljko Budimir?!

Amerikanac je i službeno igrač Vrijednosnica, a to bi uskoro trebao biti i Veljko Budimir.

Christian Bradford, rođen 26.06.1995. u Columbusu, Ohio SAD, visok je 185cm te igra na poziciji plejmekera i beka šutera. Christian je u srednjoj školi Kendrick i sveučilištu Radford (NCAA1), započeo svoj košarkaški put u Americi. Godine 2018. došao je igrati u Europu, gdjeje igrao u Austriji, Kosovu, Ukrajini, a posljednju sezonu odigrao je za KK Teodo Tivat iz Crne Gore. U 16 utakmica ubacivao je prosječno 13 poena, uz 3.1 asistenciju, 3.1 skoka te 1.3 ukradenih lopti.

Christian Bradford: drago mi je da dolazim u ambiciozan klub koji igra domaće prvenstvo i međunarodno natjecanje ABA2 Ligu. Nadam se da ćemo imati dobru sezonu i ostvariti zacrtane klupske ciljeve.

Trener Vrijednosnica Srđan Helbich: Christian je igrač koji bi svojom kvalitetom i iskustvom trebao voditi našu ekipu u slijedećoj sezoni. Nadam se da će pomoći našim mladim i potetnim igračima da podignu razinu svoje igre kroz sva naša natjecanja.

Osim Amerikanca, u Osijek bi trebao stići i Veljko Budimir, prema našim informacijama pa će Helbich prilično osnažen ući u pripreme u svojoj premijernoj sezoni na klupi Brokera…

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype