sportski sportski sportski sportski

KOD

Cibona dogovorila tri pripremne utakmice

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Nakon uvodnog dijela slijede utakmice.

Ivan Velić je sa svojim pomoćnicima odradio uvodni dio priprema za novu sezonu, a sada je došlo i vrijeme za pripremne utakmice.

Za početak, Cibona je dogovorila tri utakmice. U utorak, 18. kolovoza Cibona gostuje u Laktašima kod Igokee. Zatim slijede dvije domaće utakmice u Draženovom domu protiv Dubrave, 22.8. i Cedevite Olimpije 24.8.

Ivan Velić, trener Cibone:

U utorak igramo prvu prijateljsku utakmicu s Igokeom u Laktašima. Nakon 2 puna tjedna rada vidjet ćemo u kakvom smo stanju. To je odmah jedan teži test , no otvorila se situacija s Igokeom jer njima treba utakmica zbog kvalifikacija za FIBA Champions League. Ne očekujem nikakav spektakl, svi koji su tu dobit će minutažu. To je svojevrsna nagrada za 2 tjedna dobrog rada. Tu ćemo vidjeti koliko smo toga dobrog napravili.

Na gostovanje ide svih 15 igrača, uključujući Rašića i Mihajla Jerkovića?

Tako je, mislim da ćemo ići sa svih 15 igrača. S radom i pristupom su zaslužili da ih vidimo na samoj utakmici. Jedno je trening, a drugo su provjere kroz utakmice.

Sve tri utakmice će biti zatvorene za gledatelje.

Igrači: Krešimir Radovčić, Josip Bilinovac, Lovro Gnjidić, Mateo Drežnjak, Igor Marić, Sandro Rašić, Toni Nakić, Ivan Novačić, Roko Prkačin, Filip Bundović, Mate Vucić, Kristijan Krajina, Danko Branković, Lukša Buljević, Mihajlo Jerković.

Izvor: KK Cibona

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype