sportski sportski sportski sportski

KOD

Cibona opet preokrenula -21, sada protiv Cedevite i došla do pobjede

Dva potpuno različita poluvremena odigrali su Cibona i Cedevita Junior.

Momčad Damira Mulaomerovića odlično je otvorila susret, nakon prve dionice imala +11, kontrolirala gotovo sve i do poluvremena to podigla na +19. Rezultat na poluvremenu je bio 44:25 i ništa nije naslućivali da će se Cedevita doslovno raspasti u nastavku utakmice.

Cibona je na poluvremenu znatno podigla agresivnost i Cedevita je počela gubiti korak, padala je koncentracija, a i nestajalo je ideje u napadu. Cibona je uspjela kroz treću četvrtinu ubaciti čak 31 poen i potpuno se vratiti u utakmicu. Semafor je na startu posljednje četvrtine pokazivao rezultat 56:60 i onda je krenula Cibonina serija. Gosti su potpuno ostali bez ideje u napadu, gubili su lopte, s u obrani gotovo da i nisu postojali. Cibona je sa druge strane ušla u seriju poena, napravila nevjerojatnih 18:0 i ostavila goste bez poena gotovo osam minuta. Sve je bilo tu jasno, Cedevita je ostala bez vitamina i Cibosi su im nanijeli peti poraz u nizu.

Roko Prkačin i Jose Vildoza su predvodili Cibonu sa po 17 poena, dok je kod Cedevite najviše ubacio Matej Bošnjak i to 16.

https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/HKS/2072156/bs.html

Foto: Mihal Jacić

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype