sportski sportski sportski sportski

KOD

Cibona sa novim trenerom juri polufinale, Zabok protiv Furnira želi reprizu od prije deset dana

Danas ćemo sazanti i preostala dva putnika u polufinale Kupa.

Nakon što je prije tjedan dana Split protiv Hermesa stigao do pobjede koja ga je lansirala u polufinale Kupa, a Zadar to jučer odradio u Osijeku, danas ćemo dobiti posljednje putnike među četiri najbolje ekipe.

Cibona će sa novim trenerom Vladimirom Jovanovićem, pokušati izboriti polufinale na domaćem terenu, gdje im u goste dolazi ekipa Škrljeva. Cibona je nesumnjivo veliki favorit, no morat će to potvrditi na terenu. Cibona i Škrljevo su već ove sezone odradili dvije utakmice. U prvoj je Cibona upisala uvjerljivu pobjedu u gostima 65:93, a prije otprilike dva i pol tjedna u Zagrebu je rezultat bio nešto bolji za goste 93:76. Hoće li Cibona uspjeti i treći puta za redom ubaciti Škrljevu 93 poena, vidjet ćemo od 18 sati, kada počinje ovaj susret, a prijenos možete pogledati na HKS TV-u.

Posljednji par je Zabok-Furnir. Prije desetak dana u Zagrebu je Zabok slavio sa neočekivano visokom razlikom (63:93) u sklopu Premijer lige, a Furnir će danas sigurno htjeti popraviti taj dojam i to sa novim trenerom na klupi. Naime, Jeronimo Šarin je prije nekoliko dana preuzeo klupu Furnira i sigurno je da ćemo gledati nešto drugačiju utakmicu od ove prve i za to je više razloga. Furnir je u Zadru prošlo kolo odigrao jednu sasvim solidnu utakmicu, nije dozvolio Zadru da se razmaše i na krilima raspoloženih Pandurića i Isabellea bio stalna prijetnja, a sigurno je i da će i Šarin kao trener donijeti neke novine u igri. Sa druge strane Zabok je za vikend kreirao veliko iznenađenje, pobjedom nad Splitom i sigurno je da su se igrači napumpali samopouzdanjem. Sigurno je da će im u glavama biti i ta utakmica sa Splitom, ali i ova sa Furnirom u kojoj su uvjerljivo slavili, no sigurno smo da će ovo danas biti potpuno drugačiji susret. I ovu utakmicu možete pratiti na HKS TV-u od 18:30.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype