sportski sportski sportski sportski

KOD

Cibona sutra stiže u Osijek oslabljena, Krešimir Radovčić: “Osijek može biti opasan”

Cibona sutra gostuje u Osijeku u sklopu zaostale utakmice 17.kola.

Vrijednosnice i Cibona sutra će odigrati zaostalu utakmicu iz 17.kola Premijer lige. Cibona u Slavoniju stiže nakon pobjede protiv Gorice u subotu, no prilično oslabljena. Zbog reprezentativnih obaveza, u Osijeku sutra neće biti prvog trenera Vladimira Jovanovića, koji je sa reprezentacijom Srbije, zatim kapetana Roka Prkačina i Matea Drežnjaka koji su sa našom reprezentacijom u Turskoj te fizioterapeuta Šižgorića.

Utakmicu su najavili pomoćni trener Bariša Krasić, koji će sutra biti glavni trener te Krešimir Radovčić.

“Maksimalno respektiramo ekipu Osijeka. Oni su u zadnje vrijeme imali nekoliko dobrih utakmica. Odigrali su protiv Zadra u Kupu odlično drugo poluvrijeme, protiv Škrljeva u gostima su također vodili skoro cijelo vrijeme, u Šibeniku isto tako. Znamo što nas čeka. Mi smo maksimalno spremni za tu utakmicu i najbitnije je da budemo agresivni i čvrsti u obrani, da iskontroliramo skok i nametnemo svoj ritam utakmice.”  najavio je Krasić.

“Svi koji putujemo smo zdravi i spremni. Dat ćemo sve od sebe da ostvarimo pobjedu. Osijek može biti neugodna ekipa, ali ako od prve do zadnje minute budemo imali pravi pristup i ispunimo ono što smo se dogovorili, vjerujem da pobjeda neće doći u pitanje.” -rekao je Krešimir Radovčić.

Izvor: KK Cibona

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype