sportski sportski sportski sportski

KOD

Cibonin poraz od Zvezde, debitirao junior Vito Vujović, dobra minutaža za Brankovića i Gnjidića

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Cibona je, prema očekivanjima, poražena od Zvezde u Beogradu.

ABA liga, 14.kolo:

Crvena zvezda-Cibona 85:63 (21:10, 20:18, 16:12, 28:23)

(Loyd 25, Jagodić-Kuridža 14 / Prkačin 13, Marić 12)

Cibona je u zaostaloj utakmici 7. kola doživjela poraz od Zvezde, na koji nitko vjerojatno neće trošiti previše vremena. Zvezda je danas imala super raspoloženog Jordana Loyda, koji je ubacio čak 7 trica, a cijela ekipa ukupno 14. Ruku na srce, Cibona je danas igrala obranu u kojoj su igrači Zvezde često bili sami na tim šutevima pa takvim vedetama to i nije bio problem potrpati u koševe.

Igrala je Cibona danas bez Tonija Nakića, kojeg se čuva za petak i FMP, ukoliko bude mogao te bez Damira Markote, koji muku muči sa ozljedom tetive. No, zato je prve seniorske minute dobio junior Vito Vujović, kojeg je trener Jovanović povukao, kako bi popunio broj, ali je danas i dobio minute. U nešto više od tri minute na terenu, nije previše toga napravio, no i sama igra protiv igrača koje je do danas gledao na tv-u sigurno će mu značiti. Isto tako, Lovro Gnjidić je ponovno dobio dobru minutažu pa je za 18 minuta na terenu ubacio 7 poena, imao 2 skoka i 3 asistencije. Danko Branković je za 11 minuta ubacio 6 poena, uz 2 skoka i 1 asistenciju, a Lukša Buljević u 12 minuta također 6 poena uz 1 asist.

Prvi strijelac Cibone bio je kapetan Roko Prkačin sa 13 poena, kojima je dodao i 10 skokova, dok je Igor Marić zabio 12 (4/7 trice).

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype