sportski sportski sportski sportski

KOD

Danas igra Hrvatska!

Od 18 sati na rasporedu je dvoboj protiv Nizozemske.

Hrvatsku košarkašku reprezentaciju u slijedeća tri dana čekaju posljednje dvije utakmice kvalifikacija za Eurobasket, a ovaj posljednji windows ponovno se igra u Turskoj. Jesu li prste u to upleli ljudi iz košarkaškog saveza Turske ne bi li napravili sve samo da njihova reprezentacija izbori glavni turnir ili ne, nas iskreno nije ni briga. Hrvatska je svoj dio posla obavila prije par mjeseci, kada je dvjema pobjedama, prvo nad Turskom, a onda i Švedskom već osigurala plasman na EP. I sad igramo bez opterećenja…

Bez opterećenja, ali maksimalno angažirano. Zašto ne bi kvalifikacije završili sa maksimalnih 12 bodova i 6 pobjeda, ako možemo?! Momčad koja je otputovala na ove dvije utakmice malo je izmjenjena, no ciljevi su i dalje isti. Pobjede, maksimalna ozbiljnost i uigravanje. Od prošlog ciklusa nema Roka Ukića, Roka Rogića te Ivana Ramljaka, dok su nova lica Jakov Mustapić, Goran Filipović te Toni Perković.

Danas, od 18 sati, nas čeka Nizozemska, koju smo “riješili” prije nešto manje od godinu dana na njihovom terenu, nakon što smo par dana prije deklasirali Švedsku u Zagrebu. Nije to bila neka blistava i uvjerljiva igra kao protiv Švedske, ali na kraju se pisala pobjeda, iako su se momci dobrano morali potruditi da do nje dođu. Nizozemci se trenutno nalaze na 2.mjestu sa omjerom 2/2.

Momci, samo hrabro i večeras, na glavu, muški, kao i do sada.

Sretno Hrvatska!

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype