sportski sportski sportski sportski

KOD

Danas kreće i Sonik, stižu Lovre Runjić iz Splita i Marin Vručinić iz Ribole

Zadarski premijerligaš danas kreće sa pripremama.

Sonik Puntamika, pod vodstvom novog trenera, Hrvoja Vlašića, danas započinje pripreme za novu sezonu. Za podsjetnik, Vlašić je na klupi zelenih zamijenio Šimu Kraljevića, koji je odradio vrlo dobru sezonu sa Puntamičanima, no do nastavka suradnje njega i Sonika nije došlo, na iznenađenje mnogih pa i nas u redakciji.

Vlašić će danas okupiti momčad, koja je ostala bez Šime Špralje, koji se oprašta od aktivnog igranja, a i još je nekoliko upitnika što se tiče igrača. Teo Petani, Filip Jošić, Dino Palčić i Tomislav Cvitković su igrači koji su pod ugovorom i trebali bi se pojaviti na prvom treningu i na njih se računa, dok će se njima priključiti nekoliko mladih igrača iz kluba.

Što se tiče novih lica, prema informacijama to bi trebao biti mladi Lovre Runjić iz Splita, koji bi trebao stići na posudbu te Marin Vručinić, mladić iz Ribole Kaštela, koji je posljednje dvije sezone u Prvoj ligi pružao vrlo dobre partije. Osim ovog dvojca, treninzima bi se trebao pridružiti i Roko Erslan, koji je u potrazi za novim klubom i postoji mogućnost da ostane u zelenom dresu.

Pred Sonikom je puno posla u slaganju igračkog kadra, koji je trenutno “mršav” i nedovoljan za mirnu sezonu, no iz kluba najavljuju da će se u hodu kompletirati kadar prema mogućnostima.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype