sportski sportski sportski sportski

KOD

Dani košarke u Opatiji: Košarkaški turnir, otvorena predavanja trenera, uključujući jednog od najboljih današnjice

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Opatija će slijedećeg tjedna biti poprište košarkaški zbivanja.

U organizaciji Društva za sportsku rekreaciju Marinovi prijatelji, od 1.do 3.9. Opatija će biti domaćin košarkaškog turnira “Liburnija kupa”, na kojem će sudjelovati Cibona, Cedevita Olimpija, Partizan te Carpegna Prosciutto. U srijedu će u prvom polufinalu igrati Cedevita Olimpija-Carpegna Prosciutto od 17 sati, dok će od 20 sati na teren Cibona i Partizan.

Četvrtak je dan pauze kada su utakmice u pitanju, a petak u 17 donosi utakmicu za 3.mjesto, dok je finale na rasporedu od 20 sati.

No, četvrtak će biti itekako bogat za sve košarkaške fanatike, trenere, djelatnike klubova pa čak i za igrače. Sva četvorica trenera su pristala održati otvorena predavanja za sve, svojevrsne seminare, na kojima će se pričati o košarci.

Prvi će na “teren” Vlado Jovanović (Cibona) od 16 sati, nakon njega u 16:45 scenu stupa Jurica Golemac (Cedevita Olimpija, da bi od 17:30 svoje predavanje trebao održati Aleksandar Petrović (Carpegna Prosciutto). Posljednji od 18:15 će pred okupljene izaći jedan od najboljih trenera današnjice, Željko Obradović (Partizan). Svaki će trener imati na raspolaganju po 45 minuta, prava je šteta propustiti ovaj događaj, s obzirom na imena i košarkaške veličine koje će govoriti o košarci.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype