sportski sportski sportski sportski

KOD

Debi za Budućnost, kreće i Fener

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Danas su na rasporedu ostale četiri utakmice prvog kola Eurolige.

Budućnost će danas ispisati novu stranicu povijesti kluba, debijem u Euroligi. Za protivnika imaju ambiciozni Armani iz Milana i bit će zanimljivo za vidjeti kako će se igrači Aleksandra Džikića snaći u ovom natjecanju.

U drugoj utakmici Khimki dočekuje Olympiacos, a ovo bi mogao biti derbi dana. I jedni i drugi imaju respektabilne rostere, a do danas bi presudna mogla biti uloga trenera na obje strane i tko će biti mudriji u odlukama. Kod Khimkija je to Bartzokas, dok Olympiacos ima Davida Blatta na klupi.

Žalgiris je prošle sezone bio iznenađenje cijelog natjecanja, a za ovu su sezonu uspjeli u onom najbitnijem. Zadržali su na klupi Šarunasa Jasikevičiusa i to će im biti velika prevaga. Godinu dana su iskusniji i sigurno će biti jedna od plutajućih mina za sve ekipe. Danas im u goste dolazi odlična ekipa Baskonie i ovdje se očekuje neizvjestan susret.

Željko Obradović i ove će sezone voditi Fenerbahče i pokušati skinuti Real sa trona. Nekih sitnih promjena je bilo u ekipi, no Obradović sve to uspješno handla, tako da ih sigurno možemo očekivati na najvišoj razini. Hoće li danas uspjeti ispiti Herbalife Gran Canariu ostaje za vidjeti.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype