sportski sportski sportski sportski

KOD

DECATHLON STREETBASKET ĐAKOVO 2018

Goran Vidaković

Goran Vidaković

KK Đakovo, novi prvoligaš i Grad Đakovo organiziraju popularni streetball.

DECATHLON STREETBASKET ĐAKOVO 2018 – najava Turnira ulične košarke

 

U okviru “Đakovačkog ljeta” i ove godine KK ĐAKOVO i Grad Đakovo organiziraju Turnir ulične košarke pod nazivom “DECATHLON STREETBASKET ĐAKOVO 2018”. Ukoliko vremenske prigode dopuste Turnir ove godine treba biti održan na atraktivnoj lokaciji Trga J.J. Strossmayera.

Kao i prošle godine, natjecanje će biti održano u muškoj i ženskoj konkurenciji te u konkurenciji mlađih kategorija. Tu je i natjecanje u pogađanju trica a program će donijeti i dosta drugih zanimljivosti. Ponovno su u organizaciji pomogli DECATHLON, ATLANTIC TRADE, KK CEDEVITA I INTERSPORT a od ove godine i Hrvatski košarkaški savez ( HKS ).

Raspored natjecanja biti će dostupan po primitku svih prijava no plan je da se natjecanja mlađih kategorija održe prijepodne od 9 sati a nakon popodnevne pauze natjecanje seniora započela bi oko 16-17 sati. Za one najuspješnije pripremljene su prigodne nagrade.

Pozivamo sve zainteresirane za sudjelovanje bez obzira na uzrast. Pozivamo i sve sugrađane da poprate natjecanje i uživaju u zajedničkom druženju.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype