sportski sportski sportski sportski

KOD

Denis Bobeta novi predsjednik Alkara: “Povećat ćemo budžet Alkara u novoj sezoni”

Sinjski simbol, KK Alkar, je dobio novog predsjednika kluba.

Denis Bobeta, aktualni dogradonačelnik Grada Sinja, novi je predsjednik košarkaškog kluba Alkar.

Na izbornoj skupštini održanoj u sinjskoj gradskoj vijećnici Bobeta, inače donedavni pomoćni trener te trener juniora i kadeta u našem klubu, dobio je jednoglasnu podršku skupštinara. Njemu će u radu u narednom četverogodišnjem mandatu pomagati Upravni odbor koji je sam predložio, a koji čine: Ines Đipalo-Krolo, Franka Milardović, Ivica Babić, Marko Balić, Mate Tadić, Petar Župić, Stipe Blajić, Josip Mioč, Denis Glavan i Ante Šušnjara.

Klub je dobio i novi Nadzorni odbor u sastavu: Slavko Modrić (predsjednik), Mirko Kutija i Ivica Ivančević. Novi-stari tajnik je Ivan Župić, a likvidator Mario Hrste.

Prije izbora novog klupskog vodstva članovi skupštine jednoglasno su usvojili financijsko izvješće i izvješće o radu za proteklo četverogodišnje razdoblje koje je podnio dosadašnji vršitelj dužnosti predsjednika Dušan Đula. Novi predsjednik je u obraćanju nakon izbora kao ciljeve naveo zadržavanje Alkara u najvišem rangu hrvatske košarke, dodatni razvoj mladih igrača i, s tim povezano, poboljšanje uvjeta rada svih kategorija. Postojeća financijska stabilnost, kazao je, bit će očuvana uz podršku Grada Sinja.
Čestitamo predsjedniku Bobeti i novom vodstvu na izboru i želimo im uspješan rad na dobrobit našeg kluba i svih onih kojima je Alkar u srcu.

“Velika mi je čast biti na mjestu predsjednika ‘Alkara’ i zahvaljujem Skupštini što me je izabrala. Ja mogu reći da ću kao predsjednik nastaviti ovaj put na kojem se ‘Alkar’ nalazi, dakle da ostane prvoligaš, da se još poboljša rad s mladima, da se poprave uvjeti za rad i sve dignemo na razinu više. Čeka nas puno posla sad, ali financijsko stanje je stabilno. ‘Alkar’ je gotovo u pravilu do sada imao najmanji budžet u ligi. Neću tvrditi da ću promijeniti taj trend, ali ćemo sigurno poboljšati stanje i zato sam izabrao u Upravu ljude koji su sposobni to učini. Podrška Grada nikada neće izostati, a još ću kazati da ‘Alkar’, uz ‘Junak’, mora biti sportska perjanica Sinja.”-izjavio je novoizabrani predsjednik na konferenciji.

Izvor: Facebook KK Alkar / Ferata.hr

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype