sportski sportski sportski sportski

KOD

Dino Repeša preuzima Cibonu!

Cibona će dobiti novog trenera vrlo brzo nakon odlaska Jakše Vulića.

Još se praktički nije stišala priča oko iznenadnog i naprasnog odlaska Jakše Vulića sa mjesta prvog trenera Cibone, a on već sada dobiva zamjenu.

Biti će to Dino Repeša, sin još uvijek puno poznatijeg ova Jasmina Repeše, aktualnog sportskog direktora HKS-a. Ovaj mladi, 31-godišnji trener, preuzet će brigu o momčadi tek nakon dva derbija koji slijede Vukovima, a to su večerašnji protiv Splita u okviru ABA lige te za dva dana na Višnjiku protiv Zadra, što je obaveza iz Premijer lige. Utakmice će umjesto njega voditi Bariša Krasić.

Osim toga, Repeša ionako neće moći voditi utakmice Premijer lige i Kupa dok direktor kluba Šerić ne pronađe novac za skinuti blokadu, koja priječi licenciranje, za ovu sezonu, novih igrača i trenera.

Neki će vjerojatno i postaviti pitanje otkud ovaj mladi trener na klupi Cibone, pogotovo u situaciji u kojoj se klub nalazi, ali i gledajući na činjenicu da je Repeša do sada radio većinom u inozemstvu, skupljajući iskustvo, ali i u sremenim sredinama, bar kada su financije u pitanju. Također, zašto bi dolazio na užarenu klupu kako bi vodio samo utakmice ABA lige…

Stvar može biti vrlo jasna, očito je da se neke stvari unutar kluba “pomiču”, pogotovo kada su financije u pitanju te pronalazak rješenja sa skidanjem blokade i mogućnošću registriranja novih igrača.

I ne zaboravite, u kakvim god problemima bila, Cibona će uvijek biti mamac. Kako trenerima, tako i igračima…

Sretno!

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype