sportski sportski sportski sportski

KOD

Domagoj Čavlović: Marin Rozić će biti novi sportski direktor, Marko Ramljak odlazi

Nakon dugo vremena, javnosti se obratio prvi čovjek Cibone, gospodin Čavlović.

Cibona je danas objavila intervju sa čelnim čovjekom kluba…

Kako to obično biva, srpanj je mjesec u kojem igrači ‘pobjegnu’ na more na odmor (ovaj put izuzev Mate Vucića i Filipa Paponje koji se ne daju iz dvorane), a na upravi je da ‘dela’ i zajedno sa stručnim stožerom stvori respektabilnu ekipu. Kostur je tu, i to kakav. No, još uvijek nas čeka puno posla. Navijači su pak nestrpljivi, htjeli bi pojačanja što prije jer ove sezone Cibona itekako obećava.

Zato smo popričali s direktorom Domagojem Čavlovićem.

Direktore, kakva je situacija s pojačanjima? Očekujemo li ubrzo neki potpis?

Smatramo da smo napravili odličan posao formirajući kostur ekipe na koji sad moramo pažljivo nadodati igrače za ostale pozicije. Konstantno smo u razgovorima i pregovorima, naravno da nam je želja da to što prije završimo, ali ne želimo sad pod svaku cijenu brzati s odlukama. 

Jesu li u kalkulacijama i domaća i strana imena?

S obzirom da smo napravili kostur od domaćih, spremni smo ići i na opciju stranog imena ako ocijenimo da bi mogao pomoći u  razvoju naših mladih igrača.

Nastavlja li kapetan Rozić sa svojim starim poslom, ili bi ga iduće sezone mogli gledati na poziciji sportskog direktora?

Razgovarali smo prije petnaestak dana i priznao mi je da je vrijeme da okrene novu stranicu i prihvati se nove uloge koja bi bila i prirodan nastavak i formalizacija njegove uloge koju je obnašao negdje u pozadini i posljednje dvije godine dok je bio i igrač. Usmeno smo dogovorili da preuzme mjesto sportskog direktora, predstoji nam samo službeni potpis te priče po njegovom dolasku u Zagreb.

Postoji li igrač od prošle sezone s kojim još uvijek nije potpisan ugovor, a da se na njega računa? U prvom redu tu mislimo na Novačića, Bilinovca i Ramljaka…

Naravno da postoji. Želja nam je da Bilinovac i Novačić nastave svoje putovanje s Cibonom. S Ramljakom nismo nastavili suradnju i njemu se ovim putem zahvaljujem na svemu što je dao za naš Klub.

Poruka za Cibonine navijače?

Uzbuđeni smo zbog svega što smo dosad napravili. Bit će puno lijepih i manje lijepih trenutaka. Za napredak naših mladih igrača će nam trebati pomoć i potpora naših navijača. Pozivam ih da budu uz nas!

Izvor: KK Cibona

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype