sportski sportski sportski sportski

KOD

Druga liga Istok: Olimp namučio Đakovo, Belišće ostavilo Borovo na -32, Vinkovci sigurni protiv Rekord Tima

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Na Istoku je odrađeno djelomično 13.kolo.

Od pet predviđenih utakmica, odigrane su tri, dok su dvije odgođene pa se tako broj odgođenih utakmica u ovoj regiji popeo na 15, a završetak lige je zamišljen za 19.03. pa se stvarno postavlja pitanje oko regularnosti i hoće li se sve utakmice uspjeti odigrati.

Olimp je dobro namučio Đakovo u Đakovu, koje se moralo dobro oznojiti da dođe do nove pobjede. Imali su domaćini i problema sa zdravstvenim kartonom (Turalija, Karlović) pa je utakmica bila prilično neizvjesna, iako je domaćin velikim dijelom iste kontolirao rezultat. Na kraju deveta pobjeda Đakova, koje je i dalje jedina ekipa bez poraza u dosadašnjem dijelu sezone.

Belišće, prvi pratioc Đakova, nije imalo previše problema na gostovanju kod Borova, koje je nastupilo sa samo sedam igrača na ovoj utakmici. Belišćani su već u prvoj četvrtini ubacili 34 poena, malo popustili u drugoj, ali onda su u drugom poluvremenu opet ubacili u pravu brzinu i upisali još jednu uvjerljivu pobjedu.

Vinkovčani nisu imali previše problema protiv Rekord Tima, a uspjeli su i čak odmoriti nekoliko “starijih” i iskusnijih igrača za slijedeće utakmice pa je mladost odradila posao protiv skromne momčadi iz Oriovca.

Požega-KA Osijek ODGOĐENO

Marsonia-Županja ODGOĐENO

TABLICA

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype