sportski sportski sportski sportski

KOD

Dubrava Furnir ispustila pobjedu u zadnjoj četvrtini, Bašić podijelio 14 asista

Vrlo dobru utakmicu odigrali su Dubrava Furnir i Vrijednosnice, a pobjedu je na kraju odnijela momčad iz Osijeka.

HT Premijer liga, 5.kolo:

Dubrava Furnir-Vrijednosnice Osijek 87:96 (31:24, 20:20, 23:25, 13:27)

(Hortman 21, Šarac 18/ Jordano 24, Ćorić 17)

Dubrava je ispustila pobjedu protiv Vrijednosnica. Tako možemo započeti ovaj tekst. Igrači Darka Krunića poveli su već na početku utakmice i do kraja poluvremena imali kontrolu, vodstvo i sve što im je bilo potrebno za pobjedu. No, nepovoljne stvari za njih su krenule krajem treće četvrtine, koju su gosti dobili dva razlike i tu su već počeli pokazivati naznake da se njihova igra diže i da su raspoloženi za preokret. Pogotovo Bašić, koji je dirigirao igrom Brokera te šuterski raspoloženi Jordano. Upravo to se i dogodilo u zadnjoj četvrtini. Zatvorili su gosti puteve do svog koša, a razigrali se u napadu, Jordano je nastavio sa dalekometnim šutevima i malo po malo prednost Dubrave se topila, a kada su Brokeri prešli u vodstvo više ga do kraja nisu ispuštali.

Četvorka iz Osijeka je odigrala svestranu utakmicu. Jordano je zabio 24 poena (trice 6/9), imao 3 skoka i 2 asista, Andrija Ćorić je zabio 19, imao 5 skokova i 9 asistencija, Lovro Buljević je upisao 18 poena i 9 skokova, a Lovre Bašić 17 poena, od čega slobodna bacanja 12/12 i skupio 3 skoka i čak 14 asistencija.

Kod Dubrave Furnir prvo ime Hortman sa 21 poenom, 13 skokova i 4 asistencije, dok je Marko Šarac dodao 18 poena, skupio 5 skokova i podijelio 4 asistencije.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype