KOD

Dubrava iznenadila Alkar

Alkar je poražen od Dubrave, ali s obzirom na razvoj situacije i raspoloženost Neala, definitivno može žaliti za propuštenim. Domaćin je jednostavno uzeo ponuđeno…

Dubrava Furnir – Alkar 88:81 (21:16, 21:24, 22:23, 24:18)

Dubrava Furnir: Proleta, Šarac (15), Cvitanović, Gulam (2), Vujić (16), Perić (10), Kos, Hortman (3), Majić (15), Smolić (16), Šutalo (9), Šimović (2).

Alkar: Brocić, B. Jurela, Neal (31), I. Jurela, Kučan (2), Marić (19), Tomašević, Vučić (9), Wembi (7), Jukić, Jacović (13).

Sredinom prve četvrtine Alkar se odvojio na plus pet, koliko je bilo u nekoliko navrata u tom periodu, posljednji put pri rezultatu 11:16, nakon čega domaćini serijom 10-0 preokreću i na prvi mini predah odlaze s prednošću od pet koševa.

Imala je Dubrava i plus osam u 17. minuti, ali tricama Jacovića i Neala, koji je briljirao u prvih 20 minuta s ubačenih 19 koševa, sinjska je momčad uhvatila priključak i na odmor otišla s minusom od dva koša.

Baš kao i u prvoj četvrtini Alkar je stigao do novih plus pet, nakon čega Dubrava ponovno odgovara serijom od 10-0, da bi se potom jednako brzo Milačićeva momčad vratila u egal i uoči posljednje četvrtine bila u minusu tek jedan koš.

Slično se igralo i kroz posljednji period, obje momčadi imale svojih svijetlih i manje svijetlih trenutaka, a vrijedi spomenuti plus četiri Alkara u 36. minuti, nakon čega su kola krenula nizbrdo. Minutu prije kraja nakon osvojene lopte Smolić je zakucao za plus šest Dubrave, nakon čega povratka za Alkar više nije bilo.

Izvor: Ferata

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype