sportski sportski sportski sportski

KOD

Dubrava krenula bez četvorice igrača, stigao Roko Anzulović

Vladimir Krstić je okupio Dubravaše na prvom pripremnom treningu.

Dubrava je također počela pripreme za novu sezonu, u prilično izmjenjenom sastavu. Poznato je da više u Dubravi ne stanuju Filip Šimović, Marko Šarac, Josip Gulam te Marko Proleta. Oporavljenik Stipe Ćubrić se nakon ozljede vratio trenizima, a za sada jedino novo ime je Roko Anzulović, koji je stigao iz Hermes Analitice.

Kako javljaju iz Dubrave, slijedeći tjedan bi trebao donijeti još nekoliko novih imena na treninzima, koji bi prema riječima predsjednika Bernarda Budimira, zadovoljili ambicije kluba, a to je sredina tablice.

Pripremni period prilika je i za niz mladih igrača da svojim radom pokušaju izboriti povjerenje Krstića koji će u ovom pripremnom periodu imati nekoliko kvalitetnih utakmica, a izdvajamo turnire u Dubravi (Šibenka, Zabok, Oberwart, Dubrava Furnir) i Zaboku (Hermes Analitica, Bosco, Dubrava Furnir, Zabok).

” Sezona počinje ranije nego inače pa smo i krenuli nešto ranije. S vremenom će momčad biti ekipirana i pojačana. Sada imamo 12 igrača među kojima su i neki mlađi igrači. U ovom periodu koristimo i vanjske terene Grana Klake, teretanu i naravno dvoranu. Prva dva tjedna će dominirati rad na fizičkoj spremi, a nakon toga se okrećemo košarci i slaganju forme za prvenstvo. Ostali smo bez nekoliko igrača, a evo posljednji nas je napustio Šarac koji je otišao u Austriju. Zahvaljujemo mu na svemu što je dao za naš klub. Bio nam je važan igrač i naravno da nam je žao što smo izgubili kvalitetnog igrača, ali to je sport i svi žele ići tamo gdje ih čekaju bolji uvjeti. Čubrić je imao tešku ozljedu i moramo vidjeti kako će proći ovaj pripremni period, a Anzulovića sam trenirao u Osijeku i jako dobro ga poznajem. U izostanku Vujića vjerujem da će Anzulović biti kvalitetna njegova zamjena”-zaključio je Krstić prvo okupljanje.

Izvor: KK Dubrava Furnir

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype