sportski sportski sportski sportski

KOD

Dubrava promijenila ime i predstavila dva pojačanja

Od sada će se klub zvati samo Furnir.

Dubrava Furnir od sada je samo Furnir, zahvaljujući jakom sponzoru koji će i u budućnosti biti glavni sponzor ove ekipe.

Novosti iz Furnira, u odnosu na predstavljanje koje smo odradili prije par dana, su da je klubu pristupio centar Danko Branković, koji je stigao iz Cibone na posudbu, a uz njega iz Cibone je stigao i Mihajlo Jerković, 21-godišnji centar, visok 204 cm. Sa ova dva pojačanja, Dubrava dobiva jednu malu korekciju u izgledu i rosteru, što će uvelike pomoći u borbi za što bolja mjesta na tablici.

Prvo bih se zahvalio gosodinu Željku Tokiću što je prepoznao naš klub kao partnera za suradnju. Mi smo zadovoljni potporom s obzirom na okolnosti koje nas prate. Jako smo uzbuđeni da se nakon šest mjeseci vraćamo službenim utakmicama. Zadovoljni smo s rosterom koji ima veliki broj mladih i potentnih igrača koji naporno rade i vjerujem da ćemo ove sezone biti bolji nego prošle. Ako nas zdravlje posluži i ostanemo u ovom sastavu kao trener vjerujem da možemo biti iznenađenje HT Premijer lige. Sezonu otvaramo u Sinju kod Alkara gdje znamo kako je teško dolje igrati. Nećemo dolje ići s bijelom zastavom i bez obzira što neće biti puna dvorana to je uvijek težak teren jer znamo da je Alkar prošle sezone u novoj dvorani dobio između ostalih i Zadar. Oni su u svojoj dvorani uvijek u prednosti nad ekipama srednjeg ranga. Dobro smo trenirali iako nas je koronavirus zaustavio na dva tjedna, a Branković i Jerković su nam stigli ovaj tjedan. Liga je maraton i nije sprint. Ima 33 kola i vjerujem da ćemo iz kola u kolo biti bolji. Vratit će nam se i Vujić koji je ozlijeđen i sigurno bi trebali biti konkurentniji nego prošle sezone.”-izjavio je trener Vladimir Krstić na predstavljanju momčadi.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype