sportski sportski sportski sportski

KOD

Duje Brala više nije igrač Zadra!

Goran Vidaković

Goran Vidaković

Još jedan mladi igrač napušta Zadar.

Projekt “Zadarska dica” o kojem se potiho pričalo ovo ljeto i to u kontekstu nove sezone, smanjenih troškova i budžeta, pada u vodu. Ili bolje rečeno, već je pao u vodu, a novi valovi te vode stižu u obliku još jednog odlaska.

Naime, Duje Brala više nije igrač Zadra. Kako je danas na društvenim mrežama izvjestio njegov agent, Matej Mamić, Duje je postao slobodan igrač, u potrazi za novim angažmanom. Iako se već posljednjih nekoliko dana ova priča mogla čuti u kuloarima, mnogi su se nadali da do ovog neće doći, no dogodilo se što se dogodilo.

Ostaje za pričekati i nekakvo službeno očitovanje kluba po ovom pitanju, za koje mnogi čekaju odgovor. Nakon što klub nije našao načina da zadrži Tomislava Buljana prije koji mjesec, još je jedan mladi igrač napustio momčad i to otkako ju je preuzeo Danijel Jusup. Ono što se neslužbeno priča je da Jusup i nije previše doživljavao Bralu, čemu i svjedoči minutaža na posljednje dvije pripremne utakmice, gdje je igrao svega nekoliko minuta, a na posljednjoj nije niti ulazio u igru.

Foto: KK Zadar

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype