sportski sportski sportski sportski

KOD

Edi Dželalija novi trener Škrljeva!

Nakon odlaska Damira Rajkovića, uprava kluba je brzo reagirala po pitanju njegove zamjene.

U zgradi Industrijske Zone Bakar održano je predstavljanje novoga trenera DepoLink Škrljeva, Edija Dželalije, kao i pogled prema sutrašnjoj utakmici DEPOLINK ŠKRLJEVO – DINAMO . Predsjednik Sep je istaknuo zahvalnost prema bivšem treneru Rajkoviću koji je sedam godina vodio zelene i s kojime su zabilježeni veliki uspjesi, nažalost rezultati ove sezone nisu bili zadovoljavajući i uprava je posegnula za promjenom.


Novi trener je gsp.Dželalija koji ima iskustvo iz vođenja Šibenke, Sl.Broda, Kvarnera, Širokog, kao i zapažene reprezentativne akcije sa U18, zatim kao pomoćnik N.Spahiji u A reprezentaciji, te vođenje reprezentacije Kuwajta.


Novoimenovani trener je izrazio zadovoljstvo što je dobio priliku raditi doma, jer iako je rođeni Šibenčanin, već 30 godina živi u Rijeci i drago mu je da je dobio priliku. Vjeruje da sa dobrim radom može popraviti stanje u momčadi, želi podići samopouzdanje igrača i postaviti ih kao čvrste momke koji će pogotovo doma skupo prodati svoju kožu. Obećava rad, red i disciplinu, a onda slijedi i napredak, kako igrački tako i bodovno.


Igrači Ivan Gulin i Nikola Stanojević najavili su momčad Dinama kao iskusnu, jaku ekipu, sa širokim rosterom i trenerom reprezentacije, ali igramo doma i moramo dati sve od sebe da spriječimo negativan niz i igre koje smo pružali. U ove 4 utakmice do kraja sezone, dati će sve od sebe i vjeruju da se može iznenaditi i poboljšati skor na tablici.

Izvor: KK Depolink Škrljevo

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype