sportski sportski sportski sportski

KOD

Furnir bolji od Dinama, uz samo 3 poena prednosti

Furnir je potvrdio ulogu favorita protiv Dinama, no pobjedu je ostvario sa samo 3 poena razlike.

Doigravanje za Premijer ligu, 1. utakmica:

Dinamo Zagreb-Furnir 84:87 (18:30, 28:20, 17:22, 21:15)

(Garafolić 24, Jurič 20 / Isabell 35, Jerković 15)

Furni je opravdao ulogu favorita protiv Dinama, no nije uspio doći do uvjerljivije pobjede, koja bi mu jamčila miran uzvrat za vikend. Sa +3 će Furnir u tu drugu utakmicu, koja će dati konačan odgovor.

Isabell Tramaine je bio prevaga na terenu, obrana Dinama danas nije imala nikakav odgovor za njega. Dinamo je imao zaostatak od pet poena na poluvremenu, uz dobru efikasnu igru. Marko Jurič i Hrvoje Garafolić su bili pokretači gotovo svih njihovih akcija, kao i u većem dijelu sezone.

Furnir je svoju prednost povećao na kraju treće četvrtine i imao lijepih +9, a u 33. minuti još su to povećali na obećavajućih +12 i činilo se da će Dinamo potpuno pasti. Ipak, Furnir je gotovo pa prokockao prednost, iako su imali prednost od 8 do 10 poena sve do 36. minute kada se Dinamo probudio do kraja. Napravili su igrači Milana Ličine seriju 10:0 u dvije minute i došli na 82:84, na nešto manje od tri minute prije kraja. Smolić je ubacio tricu za Furnir i novih +5, a do kraja utakmice Maljić je samo uspio dvicom smanjiti na tri poena razlike, koliko je i završila utakmica.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype