sportski sportski sportski sportski

KOD

Furnir potvrdio ostanak u Premijer ligi i slijedeće sezone

Momčad Jeronima Šarina slavila je i u drugom dvoboju protiv Dinama.

Doigravanje za Premijer ligu, 2. utakmica:

Furnir-Dinamo Zagreb 76:72 (26:21, 14:14, 15:17, 21:20)

(Isabell 16, Pandurić 16 / Garafolić 23, Vidović 15)

Jeronimo Šarin se danas u drugoj utakmici protiv Dinama odlučio za provjerene snage na terenu pa je petoricu svojih najbolji igrača držao na terenu gotovo pa cijelu utakmicu i na taj je način dobio Dinamo. Dinamo koji je i danas pružio vrlo dobar otpor.

Prvo poluvrijeme pripalo je Furniru 5 poena razlike, a onda se ta prednost u trećoj četvrtini istopila pa je Dinamo u 25.minuti imao i vodstvo 44:46 i pokazao naznake dobre igre i povratka u utakmicu. Do kraja četvrtine Furnir je mini serijom vratio vodstvo, no Dinamo je uporno puhao za vratom domaćinu i zadržao neizvjesnost pred posljednju četvrtinu.

Ipak, posljednjih deset minuta Furni je odigrao nešto koncentriranije i kada je stigao do koš zalihe od 5-6 poena, tu je prednost držao većim dijelom četvrtine i na kraju ipak slavio sa novih +4 i na taj način potvrdio ostanak u Premijer ligi i slijedeće sezone.

Isabell i Luka Pandurić su sa 16 poena bili najučinkovitiji kod Furnira, dok je prvo ime Dinama danas bio Hrvoje Garafolić sa 23 poena.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype