sportski sportski sportski sportski

KOD

Gabriel Marić i Ozren Pavlović nova pojačanja Gorice

Prvo okupljanje Gorice je donijelo još neka nova imena u rosteru Josipa Sesara.

U Gorici su ozbiljno shvatili igranje na višem nivou, a to je ABA 2 liga, koju bi trebali igrati od ove sezone. Govorimo trebali, s obzirom da se zadnjih nekoliko dana u nekim medijima pojavila informacija kako su obje regionalne lige pod upitnikom, no nadamo se da će sve ići po planu i da će se obje lige igrati.

Nakon što su u zadnjih nekoliko dana objavili da su u njihove redove došli Mate Kalajžić, Maj Kovačević, Krešimir Ljubičić te da se vratio Marko Baković, jučerašnje okupljanje je iznjedrilo još dva imena: Gabriela Marića, koji je stigao iz Alkara te Ozrena Pavlovića, koji je jedno vrijeme igrao i za Vrijednosnice Osijek.

Sa ovim dvojcem, Sesar je složio respektabilan kadar, koji će itekako imati što za reći na parketima obje lige u kojima će igrati.

Igrači koji su bili na prvom treningu su: Borna Kapusta, Mate Kalajžić, Emil Savić, Ivan Majcunić, Maj Kovačevič, Gabriel Marić, Ante Mašić, Lovro Mazalin, Krešimir Ljubičić, Marko Baković, Mislav Brzoja, Hrvoje Majcunić, Ozren Pavlović.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype