KOD

Gliwice isisale 38 litara goriva iz Škrljeva

Momčad Damira Rajkovića je potopljena sa -38 u Poljskoj od domaće ekipe Gliwica.

Alpe Adria Cup, 1.kolo:

Gliwice-Škrljevo 107:69 (31:13, 31:14,26:22, 19:20)

(Diduszko 20, Henson 19/ Barnjak 19, Batur 13)

Iznimno loš ulazak u utakmicu igrača Škrljeva je obilježio početak prvog kola natjecanja u kojem su prošle sezone zeleni igrali finale. Poljska momčad je prvu četvrtinu dobila sa visokih 18 razlike, što je uvelike usmjerilo ostatak utakmice, u smjer koji nije bio dobar za Rajkovića i njegove igrače. I tu, već, veliku prednost, domaća momčad je povećala i u drugih deset minuta poluvremena pa se na veliki odmor otišlo sa visokih za domaću momčad. Čak su se desetorica igrača Gliwica upisali u strijelce već u prvom poluvremenu, za razliku od igrača naše momčadi, koji se nikako nisu uspjeli sastati sa šutom, a niti sa obranom, čak 62 poena su primili za dvadeset minuta.

Kanonada poena se nastavila i u drugom poluvremenu pa je vrlo brzo bilo jasno da će domaća momčad ići preko stotke. Što se i dogodilo. Domaća je momčad tek malo popustila papučicu gasa u drugom dijelu, što je Rajkovićeva momčad iskoristila samo da poraz ne bude sa još većom razlikom, iako je i ovo apsolutno previše. Škrljevo je imalo čak 34 izgubljene lopte!

Barnjak je kod Škrljeva zabio 19 poena, ali imao i čak 8 izgubljenih lopti, Batur je dodao 13 poena, ali i 6 izgubljenih lopti.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype

POSLJEDNJE VIJESTI

INTERVJUI

KOLUMNE