sportski sportski sportski sportski

KOD

Gostujuće pobjede za Hermes i Škrljevo

Deveto kolo HT Premijer lige nastavljeno je subotnjim ogledima između fenjeraša Bosca i Adria Oil Škrljeva te Gorice i Hermes Analitice.


HT Premijer liga, 9. kolo

Gorica – Hermes Analitica 98:99 (53:49)

Dvije ekipe koje su bolje od očekivanog otvorili novu sezonu domaćeg prvenstva susrele su se u Velikoj Gorici u sklopu devetog kola. U odličnoj utakmici rezultat je gotovo stalno bio u egalu, a vidjeli smo i više promjena vodstva. Na kraju je u uzbudljivoj završnici presudila trica Rogića za konačnih 98:99. Najbolji kod Gorice bio je Vučić s 23 poena, dok je heroj Rogić s 24 poena, sedam skokova i osam asistencija predvodio Hermes.


HT Premijer liga, 9. kolo

Bosco – Škrljevo 88:93 (50:50)

U još jednoj zanimljivoj utakmici gledali smo dosta efikasno prvo poluvrijeme koje je završilo rezultatom 50:50. Kod domaće momčadi najraspoloženiji je bio sjajni Mladen Primorac koji je u prvom poluvremenu ubacio čak 24 poena! Ipak, u nastavku je motor momčadi Bosca malo stao, a Škrljevo se odlijepilo te stečenu prednost zadržalo do kraja susreta. Kod Bosca najbolji Primorac s 38 poena, dok je za Škrljevo Štemberger postigao 15.

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype