sportski sportski sportski sportski

KOD

Hrvatski reprezentativci Karlo Matković i Lovro Gnjidić idu prema Cedeviti Olimpiji?!

Ljetni transferi se polako kuhaju.

Prema informacijama koje imamo, dvojica naših reprezentativaca mogla bi od slijedeće sezone igrati u istom dresu. Naime, Karlo Matković će prema svemu sudeći biti izabran u drugoj rundi drafta pa je za pretpostaviti da neće igrati u NBA ligi, nego bi se trebao vratiti u Europu, a kao izgledna destinacija spominje se Cedevita Olimpija. Da priča ima uporište, svjedoči i objava njegovog agenta, Miška Ražnatovića od prije nekoliko dana.

Drugo ime je Lovro Gnjidić, koji bi prema svemu sudeći trebao napustiti Cibonu, u kojoj je očito situacija kaotična pa se igrači već polako slažu na listi odlazaka. Navodno su papire za odlazak već predali Nathan Reuvers i Amar Gegić, Danko Branković je ionako već bivši, a izgleda bi njihovim stopama mogao i Gnjidić i to također u Cedevitu Olimpiju. Ostaje samo pitanje kako će se riješiti zavrzlama sa Cibonom i papirima, s obzirom da situaciju u kojoj se nalazi aktualni prvak Hrvatske.

Ono što je sigurno je da će Miško za svoje igrače tražiti sredine koje nastupaju u Europi, a Mega, odnosno Cibona, Europu vidjeti neće pa je i logično da će za svoje pulene odabrati takve sredine. Uostalom, u Cedeviti Olimpiji je i njegov trener, Jurica Golemac pa ova priča itekako ima određeno uporište…

Podijeli s prijateljima

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype